Piept de curcan la tava

Piept de curcan la tava
Ingrediente:

1 piept de curcan (cca 800 gr), 1 pahar de vin alb demisec, 2 linguri ulei, boia de ardei dulce, sare, piper, cimbru.

Timp preparare

1 ora si 10 minute

Nr. portii

4

4.8/5 - (36 votes)

Piept de curcan la tava pentru un pranz savuros. Reteta Piept de curcan la tava se prepara usor si cu ingrediente la indemana. Testeaza reteta!

Intr-un bol  amestecam  uleiul, boia de ardei , sare si  piper.

Adaugam  pieptul de curcan (portionat) si amestecam.

Se pune pieptul de pui  intr-o tava termorezistenta si adaugam cimbru, vinul .

Acoperim vasul si il punem  la cuptor 45 minute/ 180C.

Piept de curcan la tava

La fiecare 15 minute  scoatem tava din cuptor si  punem  sos din tava peste friptura.
Indepartam capacul de la tava si mai lasam friptura sa se rumeneasca inca  15 minute.

Se serveste cu piure de cartofi si sos.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

1 thoughts on “Piept de curcan la tava”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *