Pate cu spanac si naut

Pate cu spanac si naut
Ingrediente:

1 conserva naut - 400 gr, 2 catei usturoi, 20 frunze baby spanac sau 30 gr spanac proaspat, 1 lingura ulei masline, 20 ml apa, 1 lingura zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.

Timp preparare

15 minute

Nr. portii

1 bol

5/5 - (42 votes)

Pate cu spanac si naut, reteta ideala pentru un mic dejun sanatos. Reteta Pate cu spanac si naut este simpla, rapida si delicioasa.

Punem in vasul unui mixer vertical: nautul scurs de zeama, spanacul, usturoiul, sare, piper, uleiul de masline, zeama de lamaie si apa.

Mixam pana obtinem o consistenta fina.

Pateul obtinut se transfera intr-un bol si se serveste imediat.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *