23 martie 2018

Chiftele de post cu linte si ciuperci

Gustarea ideala intr-o zi de post , perfecte pentru un sandvis delicios. Servite cu maioneza de post, ketchup sau mustar, chiftelele de post cu linte si ciuperci sunt extrem de […]
25 februarie 2018
Saratele

Saratele

Cum facem aluatul pentru saratele ? Reteta rapida de saratele. Ingrediente  Aluat – 300 gr branza telemea grasa , 250 gr unt 82% grasime, 300 gr smantana 18% grasime, 1 […]
3 ianuarie 2018

Bomboane de ciocolata

Bomboane de ciocolata pregatite in casa , cu aroma de portocale si migdale. Ingrediente Bomboane de ciocolata – 20 buc 200 gr biscuiti dulci , 2 linguri miere, 2 linguri […]
21 decembrie 2017

Pasta de peste

Pasta de peste  este un aperitiv extrem de gustos si nelipsit de la mesele festive. Pentru acesta reteta am ales  conserva Eva Ton bucati in ulei  de masline . Bucati suculente de […]
10 decembrie 2017

Ecler cu ciocolata

Reteta de ecler cu crema de vanilie si glazura de ciocolata este preferata de intreaga familie. Eclerul este un desert clasic, ideal pentru mese festive. Ingrediente  – 20 bucati Coji […]
3 decembrie 2017

Salata de paste cu ton

Salata de paste cu ton este o reteta usoara , simpla si foarte gustoasa. Pentru acesta reteta am ales Eva conserva de ton in ulei vegetal , un produs de […]
24 septembrie 2017

Dulceata de ardei iute

Dulce, cremoasa , iute si acrisoara ,  dulceata de ardei iute este ideala pentru friptura. Ingrediente – 5 borcane – 370 ml /Timp de preparare – 1,5 ore. 650 gr […]
2 august 2017

Salata de fasole rosie si porumb

Ideala alaturi de o friptura la gratar ! Ingrediente -4 portii/ Timp preparare – 20 minute. 200 gr fasole boabe rosie fiarta 150 gr porumb dulce 1 bucata ceapa rosie […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress