Retete Culinare

13 august 2014

Pate de ciuperci

Ingrediente 4 portii/ Timp – 1 ora. 500 gr ciuperci proaspete, 2 buc ceapa, sare si piper dupa gust, 5 linguri ulei. Mod de preparare Pate de ciuperci Spalam bine […]
6 august 2014

Gogosi cu miere

Ingrediente Gogosi cu miere 600 gr faina, 3 linguri pline cu miere, 1 cub drojdie proaspata,1 lingurita  coaja rasa de lamaie, 1 praf sare, 150 ml apa calduta. Mod de […]
5 august 2014

Tocanita de rosii cu dovlecei

Ingrediente Tocanita de rosii cu dovlecei 1 kg rosii, 2 buc ardei gras, 1 dovlecel, 1 ceapa mare, 50 ml ulei, 3 catei de usturoi, 1 legatura patrunjel verde, 100 […]
3 august 2014

Chiftele cu ciuperci si cartofi

Ingrediente Chiftele cu ciuperci si cartofi 4 cartofi  (mari) fierti, 2 buc ceapa, 280 gr ciuperci conserva, 1 legatura patrunjel, 3 linguri faina, 3 linguri pesmet, sare si piper dupa […]
3 august 2014
Compot de piersici

Compot de piersici

Ingrediente Compot de piersici Pentru 1 borcan de 800 gr  – 4 piersici , 3 linguri zahar. Facultativ – vanilie. Mod de preparare Compot de piersici Intr-o cratita se pune […]
23 iulie 2014

Prajitura Negresa

Ingrediente Prajitura Negresa Blat – 2 cani (cana 200 ml ) faina  tip 480 , 5 linguri zahar, 3 linguri cacao, 1/2 pliculet praf de copt, 100 ml ulei, 300 ml […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook