15 noiembrie 2013

Icre de fasole

Ingrediente Icre de fasole 200 g fasole alba boabe, 100 ml ulei, 1 ceapa alba, 1 lingurita zeama de lamaie,   sare si piper, dupa gust. Mod de preparare Icre de […]
13 noiembrie 2013

Peste in sos de rosii

Ingrediente Peste in sos de rosii 4 buc file peste, pulpa de rosii  (6 rosii), 50 ml ulei, 3  catei usturoi, 1 ceapa, piper si sare, dupa gust, 1 foaie […]
12 noiembrie 2013

Ciorba de legume cu carne

Ingrediente Ciorba de legume cu carne 1 kg carne de porc cu os , 4 cartofi, 1 telina mica, 1 pastranac, 1/2 conopida mica, 1 morcov, 1 ceapa, 1 ardei, […]
10 noiembrie 2013

Salata de vinete cu usturoi

Ingrediente Salata de vinete cu usturoi 2 vinete,  1 lingurita mustar dulce, 3 catei de usturoi, sare dupa gust, maioneaza de casa (dintr-un galbenus) . Mod de preparare Salata de […]
10 noiembrie 2013

Gasca cu masline

Ingrediente Gasca cu masline 1 piept de gasca, 200 gr masline, 1 lamaie mica ,  100 ml ulei, 100 ml vin, 2 buc ceapa, 1 foaie de dafin,  1/2 lingura […]
7 noiembrie 2013

Chec Victoria

Ingrediente Chec Victoria 4 oua, 140 gr faina, 140 gr unt, 140 gr zahar, 70 gr nuci curatate, 70 gr rahat, 50 gr stafide, 1 praf de sare, 2 plicuri […]
7 noiembrie 2013

Omleta cu ceapa si pui

Ingrediente Omleta cu ceapa si pui 3 oua, 100 gr piept de pui – friptura, 2 buc ceapa rosie, sare si piper, dupa gust. Mod de preparare  Omleta cu ceapa […]
6 noiembrie 2013

Peste la cuptor cu lamaie

Ingrediente Peste la cuptor cu lamaie 6  buc trunchi de  macrou, 12  felii de lamaie, 40 ml ulei de masline, sare si piper dupa gust. Mod de prepararePeste la cuptor […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress