Mujdei

Mujdei
Ingrediente:

1 capatana de usturoi, 40 ml ulei, sare, 50 ml apa .

Timp preparare

5 minute

Nr. portii

1

5/5 - (11 votes)

Mujdei, un sos nelipsit de la mesele romanilor. Ideal pentru preparate din peste, cartofi, fripturi, ciorba de burta etc.

Curatam usturoiul, il spalam , il pisam  si il punem intr-un bol.

Adaugam sare si amestecam.

Adaugam  treptat uleiul  si amestecam pana obtinem o consistenta cremoasa.

Adaugam  apa si amestecam..

Mujdeiul se transfera  intr-un bol  si se serveste la preparate din peste, cartofi, fripturi, ciorba de burta  etc.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

3 thoughts on “Mujdei”

  1.  Pentru cei care au probleme cu stomacul(asa ca mine),in loc de apa folosesc smantana sau iaurtprecizez ca nu mai pun nici ulei .astfel preparat,e delicios sinu mai sunt probleme de intoleranta stomacala

  2. O pagina curata si frumoasa precum bucataria unei gspodine!Felicitari mamicilor,neveste si logodnice!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *