5/5 - (11 votes)
Mujdei, un sos nelipsit de la mesele romanilor. Ideal pentru preparate din peste, cartofi, fripturi, ciorba de burta etc.
Curatam usturoiul, il spalam , il pisam si il punem intr-un bol.
Adaugam sare si amestecam.
Adaugam treptat uleiul si amestecam pana obtinem o consistenta cremoasa.
Adaugam apa si amestecam..
Mujdeiul se transfera intr-un bol si se serveste la preparate din peste, cartofi, fripturi, ciorba de burta etc.
Pofta Buna!
3 thoughts on “Mujdei”
Pentru cei care au probleme cu stomacul(asa ca mine),in loc de apa folosesc smantana sau iaurtprecizez ca nu mai pun nici ulei .astfel preparat,e delicios sinu mai sunt probleme de intoleranta stomacala
O pagina curata si frumoasa precum bucataria unei gspodine!Felicitari mamicilor,neveste si logodnice!
Iti multumim pentru apreciere.