Mancare de ardei copti

Mancare de ardei copti
5/5 - (4 votes)

Ingrediente Mancare de ardei copti

10 buc ardei copt – gogosar sau kapia , 2  cepe, 5  rosii (pulpa), 4  linguri ulei, 1 lingura faina, 3 catei usturoi, sare, piper dupa gust , 1 legatura patrunjel , 150 ml apa calda.




Mod de preparare

Taiem fasii ardeii copti si apoi in bucati potrivite.

mancare de ardei copti4

Curatam ceapa, o taiem marunt si o calim in ulei  3 minute.

manacare de ardei copti2

Adaugam faina  si amestecam rapid pana se incorporeaza .

Adaugam  ardeii , pulpa de rosii, apa calda , sare si piper dupa gust.

Fiarbem  mancarea la foc mic pentru  15 minute,  apoi adaugam usturoiul  maruntit .

Mancare de ardei coptiContinuam fierberea 1 minut si apoi adaugam patrunjelul maruntit.

Se serveste cu mamaliguta .

Pofta Buna!

 


Salvează

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.