Gasca cu varza

Gasca cu varza
Ingrediente:

2 pulpe de gasca, 1 varza mica, 2 linguri  untura, 1 ceapa mare, 1 lingura boia de ardei dulce, 1 lingura pasta de tomate, piper si sare dupa gust, 1 varf lingurita de cimbru.

Timp preparare

2 ore

Nr. portii

2

5/5 - (16 votes)

Gasca cu varza, un preparat foarte gustos si satios. Alaturi de mamaliguta si ardei iute,  Gasca cu varza este ideala pentru masa de pranz.

Pulpele de gasca se prajesc in untura.

Se scot pulpele, iar in untura ramasa se prajeste ceapa tocata marunt.

Gasca cu varza

Se adauga pasta de tomate, boia de ardei dulce, cimbru   si 100 ml apa calda.

Se lasa sa fiarba cca 5 minute si  apoi se adauga varza murata taiata fasii subtiri.

Se amesteca , se mai lasa 5 minute la calit .

Adaugam pulpele peste  varza si introducem vasul la cuptor / la 180C.

Gasca cu varza

Cand pulpele devin aurii, adaugam 150 ml apa si  acoperim  vasul cu folie de aluminiu.

Lasam vasul pentru 1 ora/ 180C.

Se serveste cu ardei iute si cu mamaliguta.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *