Friptura de gasca cu legume

Friptura de gasca cu legume

Ingrediente Friptura de gasca cu legume

2 pulpe si 1 piept de gasca, 2 buc praz, 1 morcov, 4 cartofi mari, 1  ardei gogosar, 1 legatura patrunjel, 100 ml ulei, sare si piper dupa gust.




Mod de preparare Friptura de gasca cu legume

  1. Pieptul se taie in doua parti si se prajeste impreuna cu pulpele cca 10 min pe fiecare parte, la foc mic.
  2. Taiem legumele :  cartofii cuburi, prazul bucati potrivite ,  morcovul rondele iar ardeiul fasii.
  3. Intr-un vas termorezistent punem legumele, sare , piper si grasimea  rezultata de la prajirea carnii.
  4. Deasupra adaugam carnea de gasca si introducem vasul in cuptorul incins la 180 C pentru 1 ora.

Se serveste cu patrunjel taiat marunt.

Pofta buna!




Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.