Mancare de mazare cu carne, o reteta delicioasa pentru mese in familie. Daca mazarea este preferata voastra, va recomand sa incercati acesta reteta .
Spalam legumele (morcovul, telina, ceapa), le curatam si le taiem cubulete.
Intr-o tigaie incingem uleiul si adaugam carnea taiata felii potrivite.
Se prajeste bine pe ambele parti si apoi se scoate pe o farfurie.
In grasimea ramasa adaugam legumele si le calim 2-3 minute.
Adaugam 1 l apa, rosiile taiate bucati , se pune capacul si se lasa sa fiarba cca 10 minute.
Adaugam carnea si continuam fierberea inca 15 minute.
Adaugam sare ,piper dupa gust si amestecam.
Mazarea se pune intr-un vas termorezistent, adaugam compozitia de mai sus si bucatile de carne.
Se introduce vasul (neacoperit) la cuptor pentru 40-50 minute, la 180C , pana capata o crusta fina.
Se serveste cu patrunjel maruntit.
Pofta Buna!
Salvează
Salvează