Fursecuri cu nuca

Ingrediente:

200 gr unt, 70 gr zahar farin , 3 galbenusuri, 250 gr faina, 2 plicuri zahar vanilat, 1 praf de sare,  1/2 plic praf de copt , miez de nuca.

Decor: zahar farin vanilat

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

1 platou

4.7/5 - (8 votes)

Fursecuri cu nuca pentru mese festive, un desert aromat, fraged si delicios. Reteta este simpla si rapida.

Untul   se amesteca cu zaharul farin si se mixeaza pana devine o spuma.

Se adauga galbenusurile, vanilia si  praful de sare.

Se mixeaza  3 minute , adaugam faina + praful de copt si amestecam pana se incorporeaza.

Compozitia formata se pune intr-un pos  prevazut cu sprit.

Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam  aveline .

Pe fiecare avelina se adauga miez de nuca si  se apasa usor.

Se introduce tava in cuptorul incalzit pentru 15-20 minute, la foc potrivit.

Cand fursecurile devin aurii la baza  se scoate tava din cuptor.

Se lasa sa se racesca complet si apoi se pudreaza cu zahar farin vanilat.

Pofta Buna !

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *