Friptura de porc la tava

Ingrediente:

1 kg carne de porc ( cotlet sau pulpa),  50 ml ulei, 200 ml apa fierbinte, pulpa de la 6 rosii  , 100 ml vin alb, busuioc, piper si sare dupa gust, 1 legatura patrunjel verde

Timp preparare

1 ora

Nr. portii

4

5/5 - (14 votes)
Friptura de porc la tava, un preparat gustos  pentru masa de pranz. Reteta Friptura de porc la tava este simpla, iar rezultatul delicios.
Carnea se taie felii potrivite.
Punem intr-o cratita uleiul la incins, adaugam feliile de carne si le prajim pe ambele parti.
Adaugam apa fierbinte, acoperim vasul cu un capac si lasam sa fiarba 15 minute.
Transferam carnea intr-o tava , impreuna cu  pulpa de rosii , vinul, piper, busuioc si sare dupa gust .
Se introduce la cuptor pentru 35 minute/ 180C, tava acoperita.

Se serveste cu piure de cartofi ,  sos si patrunjel verde.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *