Friptura de curcan la tava

Friptura de curcan la tava
Ingrediente:

1 kg carne de curcan (aripi si pulpe ) , 1 capatana usturoi, sare, piper dupa gust, 200 ml vin alb , 6 linguri  ulei.

Timp preparare

1 ora si 10 minute

Nr. portii

5

5/5 - (12 votes)

Preferata la mesele in familie, Friptura de curcan la tava este un adevarat deliciu. Pregatita la cuptor si insotita de condimente, Friptura de curcan la tava este frageda si foarte gustoasa.

Usturoiul se curata, se spala si se taie in fasii .

Uleiul se amesteca cu sare si piper.

Carnea de curcan se impaneaza cu usturoi, se unge cu compozitia de ulei si condimente.

Asezam carnea de curcan intr-o tava de copt   si o acoperim cu folie de aluminiu.

Se introduce in cuptorul preincalzit,  la 200 C,  timp de 40 minute.

Indepartam folia de aluminiu, turnam vinul  si  reintroducem tava in cuptor , la aceeasi temperatura.

Lasam friptura la cuptor pana devine usor rumena.

Se serveste alaturi de  garnitura si salata.
Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *