Dulceata de piersici

Dulceata de piersici
Ingrediente:

1 kg piersici, 800 gr zahar, 1 lamaie, 1 plic zahar vanilat.

Timp preparare

1 ora

5/5 - (10 votes)

Dulceata de piersici, un adevarat deliciu pentru micul dejun sau clatite. Reteta Dulceata de piersici va garanteaza reusita un preparat delicios.

Spalam piersicile , scoatem  samburii si apoi le taiem cubulete.

dulceata de piersici foto (1)

Intr-o cratita punem zaharul si adaugam apa cat sa se umezeasca.

Se pune la fiert  pana devine ca un sirop si adaugam  piersicile.

Dulceata de piersiciSe lasa sa fiarba  la foc mic cca 40 minute. Pe timpul fierberii vom inlatura spuma formata la suprafata.

Punem dulceata fierbinte in borcane sterilizate si  le inchidem ermetic. Se pun in baie de apa, la sterizlizat , pentru  15 minute.

Se scot pe un servet, se invelesc si se lasa sa se raceasca pana a doua zi. Se pastreaza la loc aerist si intunecos.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *