Dovleac copt – Reteta simpla si rapida

Dovleac copt - Reteta simpla si rapida
Ingrediente:

1 dovleac placintar ( marime medie)

Timp preparare

50 minute

Nr. portii

6

5/5 - (27 votes)

Octombrie este perioada in care dovleacul devine vedeta toamnei si  reprezinta cea mai usoara modalitate de a savura un desert delicios si sanatos. Preparat cu usurinta, dovleacul copt incanta prin aroma, textura si savoare.  Dovleacul copt poate fi savurat fie ca desert, fie ca parte a retetelor sarate. Poate fi  transformat intr-o  umplutura pentru placinta, ingredient pentru desert, supa crema sau  poate fi  inclus in diferite garnituri sau aperitive. Testeaza Dovleac copt – Reteta simpla si rapida!

Spalam dovleacul si il stergem cu un prosop de hartie.

Il taiem pe jumatate si  il curatam foarte bine de seminte.

Asezam ambele bucati intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se da la cuptorul preincalzit la 200C, cu ventilatie, setat pe functia sus-jos, pentru aproximativ 40-45 de minute.

Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca.

Sa aveti pofta!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *