Ciorba taraneasca de vita este ideala pentru masa de pranz. Hranitoare si delicioasa, Ciorba taraneasca de vita este nelipsita din meniu.
Legumele se spala si se curata. Taiem sub forma de cubulete: morcovii, telina, ardeiul, ceapa si cartofii.
Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert, in 3-4 l apa, cu sare. In timpul fierberii se spumeaza .
Cand carnea s-a fiert pe jumatate, adaugam legumele, mai putin cartofii si lasam sa fiarba, acoperita la foc mic.
Carnea se scoate intr-un bol, se lasa cateva momente sa se racesca, se indeparteaza oasele si o taiem cuburi.
Se introduce in ciorba, iar cu 10 minute inainte de a inchide focul, adaugam pasta de tomate si cartofii taiati cubulete.
Cand ciorba este gata adaugam leusteanul maruntit. Se adauga sare si piper dupa gust.
Pofta Buna!
1 thoughts on “Ciorba taraneasca de vita”
Delicioasa !