Creveti la tigaie

Creveti la tigaie
Ingrediente:

300 gr creveti decorticati fara codite (congelati), 1 lingura ulei de masline, 3 catei de usturoi, 25 gr unt,  zeama de la 1/2 lamaie medie, sare si piper dupa gust, 1/2 legatura patrunjel verde, 1 felie ardei capia.

Timp preparare

15 minute

Nr. portii

2

5/5 - (17 votes)

Reteta de Creveti la tigaie  este perfecta pentru o masa usoara si gustoasa. Serviti  alaturi de o garnitura de orez sau paine prajita , reprezinta o alternativa rapida pentru pranz sau cina.

Creveti la tigaie

Decongelam crevetii lent sau ii puteti lasa peste noapte in frigider.

Punem intr-o tigaie uleiul si untul, la foc mic. Adaugam usturoiul tocat si  amestecam ( 15 secunde).

Adaugam patrunjel tocat, crevetii, zeama de lamaie si am amestecam periodic timp de maxim 2 minute.

La final, adaugam sare si piper dupa gust. Amestecam si transferam preparatul pe un platou.

Decoram cu patrunjel proaspat, felii de lamaie si cubulete de ardei. Se servesc imediat. Pofta buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *