Ciorba de fasole galbena cu carne de porc

Ciorba de fasole galbena cu carne de porc
Ingrediente:

500 gr fasole verde, 400 gr  costita de porc,  1 morcov, 1 ceapa, 100 gr tocanita de rosii sau 5 rosii potrivite,  1 ardei gras, 50 ml ulei, 1 lagatura de marar , sare.

Timp preparare

40 minute

Nr. portii

4

4.9/5 - (20 votes)

Ciorba de fasole galbena cu carne de porc, o mancare delicioasa si hranitoare. Reteta se prepara usor si are un cost redus.

Fasolea se spala , se curata si  se taie in bucati potrivite.

Costita se spala si se portioneaza in bucati potrivite.

Intr-o oala punem costita , sare si  2 l apa, .

Fierbem    la foc mic ,  20 de minute.

Adaugam  fasolea si continuam fierberea inca 10 minute.

Ardeiul se taie cubulete, morcovul se taie rondele, ceapa se taie marunt.

Adaugam   legumele, tocanita de rosii si lasam sa fiarba la foc mic.

Cand legumele sunt fierte,   adaugam  sare dupa gust si marar verde tocat marunt.

Ciorba se  serveste calda, dupa preferinta cu smantana .

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *