Bucatarie internationala

21 februarie 2013
Prajitura Haios

Prajitura Haios

Ingrediente Prajitura Haios Aluat 1- 2 galbenusuri, 1 lingurita otet, 1 praf sare, 200 ml apa minerala, 30 gr zahar, 1 lingura plina smantana 20% grasime, 350 gr faina alba […]
11 februarie 2013
peste la tigaie

Peste la tigaie

Ingrediente – Peste la tigaie 3 bucati  file de peste, 4-5 catei de usturoi, 50 ml ulei, sare si piper dupa gust, zeama de la 1 lamaie. Mod de preparare […]
5 februarie 2013
Ficatei de pui in sos de rosii

Ficatei de pui in sos de rosii

Ingrediente – Ficatei de pui in sos de rosii 500 gr ficatei de pui, 60 ml ulei, 200 ml lapte, 20 ml vin alb sec,  1 ceapa, 100 ml bulion, […]
2 ianuarie 2013
Ciulama de pui

Ciulama de pui

Ingrediente Ciulama de pui 1 kg carne de pui, 100 gr unt, 200 gr faina, 1 ceapa, 1 radacina de patrunjel, 1 morcov, piper si sare dupa gust. Preparare Carnea […]
27 noiembrie 2012
Trufe de ciocolata

Trufe de ciocolata

Ingrediente  – Trufe de ciocolata 200 gr ciocolata continut ridicat de cacao, 150 ml smantana pentru frisca , 100 gr unt , 30 ml coniac de calitate, 1 lingurita rom. […]
24 noiembrie 2012
Ciuperci cu smantana

Ciuperci cu smantana

Ingrediente – Ciuperci cu smantana 500 gr ciuperci proaspete, 50 ml ulei, 200 gr smantana, 40 gr faina, 1 ceapa, 5 fire de patrunjel verde  , sare si piper dupa […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress