Supa-crema de linte rosie

Supa crema de linte rosie
Ingrediente:

150 gr linte rosie  , 1 ceapa mare, 1 morcov, 30 ml ulei , sare, piper, 1 lingura pasta de tomate.

Decor: cateva picaturi de ulei si boia de ardei dulce.

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

2

5/5 - (25 votes)

Supa-crema de linte rosie, ideala pentru masa de pranz sau cina. Reteta este simpla, ieftina si delicioasa.

Acesta reteta a fost pregatita intr-o oala din  Setul de vase Linea – Pyramis

Lintea se spala  in cateva ape si se pune la fiert in 1,5 l apa, pentru 25 de minute  .

Incingem uleiul, adaugam ceapa si morcovul (taiate cubulete).

Le calim pentru 3 minute.

Adaugam  pasta de tomate ,  300 ml apa fierbinte si lasam sa fiarba cca 10 minute.

Cand lintea s-a fiert, o scurgem  de apa si o adaugam  peste legume.

Se mixeaza continutul si adaugam sare, piper  dupa gust.

Se pune in boluri, deasupra se adauga cateva picaturi de ulei si presaram 1 varf lingurita de boia (pentru decor).

Se serveste  cu crutoane de paine.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *