Aperitiv cu sunca si cascaval

Aperitiv cu sunca si cascaval
Ingrediente:

8 felii cascaval , 7 felii de sunca presata, 40 gr unt, piper, sare.
Decor: masline verzi umplute cu ardei gogosar.

Timp preparare

1 ora

Nr. portii

8

5/5 - (67 votes)

Aperitiv cu sunca si cascaval, un preparat nelipsit de la mesele festive. Gustos si foarte apreciat, Aperitivul cu sunca si cascaval se prepara usor si rapid.

Cumparam feliate  Sunca si cascavalul   (au aceasi dimensiune, iar aperitivul va avea un aspect uniform) sau le feliati acasa, dar sa aiba aceleasi dimensiuni.

Untul la temperatura camerei se amesteca cu sare si  piper dupa gust.

Puteti adauga si verdeturi uscate.

Pe un blat cu  folie alimentara, asezam prima felie de cascaval, se unge cu un strat subtire de unt si asezam o felie de sunca presata.

Procedam la fel cu restul feliilor de cascaval si sunca, ultima foaie fiind de  cascaval.

Presam usor,  preparatul obtinut se inveleste in folie si se introduce la rece, pentru 1 ora.

Cu ajutorul unui cutit bine ascutit indepartam marginile neuniforme si apoi se portioneaza.

Deasupra fiecarui cub se aseaza o felie de maslina verde si se infige o scobitoare.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *