Piept de pui cu fasole verde, un preparat delicios si sanatos, perfect pentru o masa in familie. Pieptul de pui la gratar, fraged si suculent, se imbina perfect cu fasolea verde scazuta. Reteta Piept de pui cu fasole verde este usor de preparat si poate fi adaptata in functie de preferintele tale.

Taiem pieptul de pui in 4 bucati potrivite.
Il punem intr-un bol, adaugam usturoiul pudra, boia de ardei dulce, 1lingura ulei, sare si piper dupa gust.
Amestecam pana se ung bine feliile de carne, acoperim bolul cu folie alimentara si lasam deoparte.
Spalam pastaile de fasole verde, indepartam varfurile si le taiem potrivit.
Punem fasolea in apa clocotita si fierbem 15 minute.
Dupa fierbere, fasolea se pune intr-o sita.
Intr-o cratita punem restul de ulei la incins si adauga ceapa tocata marunt.
Calim pentru 3 minute, amestecand periodic.
Adaugam pulpa de rosii si continuam fierberea la foc potrivit.

Cand sosul a scazut la jumatate adaugam fasolea scursa, sare si piper dupa gust.
Fierbem 2 minute si inchidem focul.
Adaugam usturoiul maruntit, mararul tocat si potrivim de sare, piper.
Incingem o tigaie grill si o ungem cu grasime.
Adaugam feliile de piept de pui si le frigem bine pe ambele parti, cca 3 minute pe fiecare parte.

Asezam pieptul de pui la farfurii si adaugam fasolea verde.

Pofta buna!










