Retete de Revelion

1 mai 2011
Piept de pui cu sos de usturoi

Piept de pui cu sos de usturoi

Ingrediente 1 bucata piept de pui ( 600 gr) , 1 lingurita ulei, sare si piper- dupa gust. Pentru sos – 6 catei usturoi, 20 ml ulei, sare, 1/2 legatura […]
11 ianuarie 2011

Prajitura Padurea Neagra

Ingrediente Blat: 5 oua, 30 gr cacao, 120 gr faina, 1 praf de copt, 120 gr zahar. Crema: 3 oua, 10 gr gelatina, 500 gr frisca vegetala, 200 ml smanatana, […]
9 ianuarie 2011

Rulada cu crema de ciocolata si visine

Ingrediente Foaie de rulada: 3oua, 70 gr zahar, 70 gr faina,20 gr cacao, o lingurita praf de copt, un praf de sare. Crema: 1 ou, 70 gr ciocolata menaj, 80 […]
28 noiembrie 2010
Bulgarasi cu nuca

Bulgarasi cu nuca

Ingrediente 300 gr Pandispan, coaja de lamaie rasa, 50 gr unt, vanilie, 100 gr biscuiti , nuca macinata. Preparare Punem intr-un bol  pandispanul rupt in bucati potrivite, biscuitii maruntiti, coaja […]
14 decembrie 2008

Saramura de peste

Saramura de peste este cea mai buna reteta de vara. Reteta de Saramura de peste se prepara usor si cu ingrediente simple. Ingrediente  – 3 portii/ Timp de preparare – […]
19 septembrie 2008
Salata de vinete cu ardei copt

Salata de vinete cu ardei copt

Ingrediente-4 portii 2 bucati vinete coapte 2 bucati ardei copt 50 ml ulei 1 bucata ceapa sare dupa gust. Mod de Preparare Salata de vinete cu ardei copt Tocam vinetele […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress