Muschiulet de porc la tigaie

Muschiulet de porc la tigaie
Ingrediente:

1 muschiulet de porc (de cca 700 gr), 70 ml ulei, sare si piper dupa gust, 3 catei usturoi.

Timp preparare

45 minute

Nr. portii

2

5/5 - (35 votes)

Muschiulet de porc la tigaie, o reteta simpla si gustoasa. Satios si hranitor, Muschiuletul de porc la tigaie este preparatul perfect pentru pranz.

Muschiuletul se curata de pielite si grasime.

Usturoiul se piseaza, se amesteca cu sare , piper si cu o lingurita de ulei.

Ungem  muschiuletul  cu compozitia de mai sus, il acoperim cu folie alimentara  si il punem  la rece pentru 30 minute.

Muschiuletul se portioneaza si se  prajeste bine pe ambele parti.

Se pune pe platou si se serveste alaturi de garnitura.

Pofta buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *