Cartofi taranesti la cuptor – Reteta de post

CARTOFI TARANESTI LA CUPTOR – RETETA DE POST
Ingrediente:

1 kg cartofi, 1 arde kapia, 1 ceapa rosie, 1 ceapa alba, 3 rosii, 2 linguri ulei de masline, sare si piper dupa gust, cimbru dupa gust.

Timp preparare

50 minute

Nr. portii

4

5/5 - (72 votes)

Cartofi taranesti la cuptor in varianta de post. Reteta Cartofi taranesti la cuptor  este simpla, rapida si delicioasa.

Spalam cartofii, ii curatam de coaja si ii trecem prin apa.

Ii taiem felii sau cuburi si ii punem intr-un vas.

Adaugam rosiile taiate felii, ardeiul taiat rondele, ceapa taiata fasii.

Adaugam uleiul, sarea, piperul, cimbru si amestecam.

Asezam compozitia intr-o tava de copt si o acoperim cu folie de aluminiu.

Punem tava  in cuptorul preincalzit la 200C / o ora.

Indepartam  folia si mai lasam tava  in cuptor,  5 minute.

Cartofi taranesti la cuptor - Reteta de postSe servesc imediat , alaturi de o salata sau friptura.

Pofta Buna!

 

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *