1 mai 2011

Piept de pui cu sos de usturoi

Ingrediente 1 bucata piept de pui ( 600 gr) , 1 lingurita ulei, sare si piper- dupa gust. Pentru sos- 6 catei usturoi, 20 ml ulei, sare, 1/2 legatura patrunjel […]
26 aprilie 2011

Salata de curcan si legume

Ingrediente 300 gr carne de curcan fiarta ( piept, pulpa), 2 castraveti in otet, 2 gogosari in otet, 2 morcovi fierti , 4 cartofi fierti, 1 albus de ou fiert […]
17 aprilie 2011

Varza murata cu orez

Ingrediente 1 varza, 1 ceapa, 50 ml ulei, foi de dafin, 100 gr orez, 1 gogosar in otet, piper, boia de ardei dulce. Preparare Varza murata se toaca marunt, se […]
11 aprilie 2011

Sarmalute cu spanac

Ingrediente 2 verze murate potrivite, 1 telina de marime medie, 1 pastarnac, 3 morcovi, 2 cepe, 200 gr spanac, 200 gr orez, sare, piper, 80 ml ulei, leusetean. Preparare Se […]
3 aprilie 2011

Varza murata calita

Ingrediente 1 varza murata mare, 100 ml ulei, 10 boabe de piper boabe, 1 crenguta de cimbru, boia de ardei dulce, 20 gr pasta de tomate, 200 ml apa. Preparare […]
3 aprilie 2011

Piept de pui in sos de rosii

Ingrediente 1 piept de pui , sare, 80 ml ulei. Sos: 200 ml pulpa de rosii, sare, piper, cimbru uscat, 20 ml ulei. Decor: patrunjel verde. Preparare Pieptul de pui […]
26 martie 2011

Fursec cu gem de capsuni

Ingrediente Aluat : 250 gr margarina, 3 galbenusuri, 80 ml smantana grasa, coaja de lamaie rasa, 1plic praf de copt, 200 gr zahar, 1 praf de sare, faina cat cuprinde. […]
23 martie 2011

Pui crocant

Ingrediente 1 piept de pui, 200 gr faina, 200 gr pesmet, 2 oua, sare, piper, ulei pentru prajit. Preparare Pieptul de pui se portioneaza in bucati potrivite sub forma de […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress