16 septembrie 2012

Cornuri cu gem

Ingrediente 16 buc- Cornuri cu gem 700 gr faina, 3 oua, 25 gr drojdie proaspata, 120 gr zahar, 30 ml ulei,  1 praf de sare, 200 ml lapte, coaja rasa […]
14 septembrie 2012

Budinca cu ciuperci

Ingrediente – Budinca cu ciuperci 300 gr ciuperci proaspete, 30 ml ulei , 2 cepe, 3 felii de franzela, 100 gr cascaval, 5 oua,  sare si piper dupa gust, 1 […]
13 septembrie 2012

Ardei pentru iarna

Ingrediente – Ardei pentru iarna 5 kg ardei gogosar intreg, 500 ml otet, 400 gr zahar, 100 gr sare grunjoasa, piper boabe, foi de dafin, hrean Mod de preparare Hreanul […]
12 septembrie 2012

Marmelada din fructe de padure

Ingrediente – Marmelada din fructe de padure 2 kg mure, 1 kg zmeura, 500 gr afine, 2 kg zahar Mod de preparare Murele, zmeura si afinele se trec prin apa […]
11 septembrie 2012

Zacusca de fasole

Ingrediente – Zacusca de fasole 1 kg gogosar, 1 kg ceapa, 500 gr fasole foabe, 4 morcovi, 500 ml  ulei, 1 kg rosii , piper, 1/2 lingurita de cimbru uscat, […]
10 septembrie 2012

Rulada cu marmelada

Ingrediente Foaia de rulada: 5 oua, 5 linguri zahar, 6  linguri faina, 2 plicuri zahar vanilat. Umplutura: 100 gr marmelada capsuni, 250  gr marmelada caise, Mod de preparare Albusurile se […]
3 septembrie 2012

Mujdei

Ingrediente 1 capatana de usturoi, 40 ml ulei, sare, 50 ml apa (plata sau minerala) Mod de preparare Usturoiul se curata, se spala, apoi se piseaza si se pune intr-un […]
19 august 2012

Sirop de mure

Ingrediente 3 kg mure coapte si negre, 2 kg zahar, zeama de la 1/2 lamaie. Mod de preparare Murele bine copate se spala de praf , la un jet de […]
17 august 2012

Suc de rosii

Ingrediente Pentru 4 persoane: 1 l suc de rosii, sare si piper dupa gust Mod de preparare Se amesteca bine toate ingredientele intr-o cana cu maner. Se toarna bautura in […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress