Gogonele cu usturoi la otet

Gogonele cu usturoi la otet
Ingrediente:

gogonele, cantitatea de otet reprezinta 30% din cantitatea de lichid, sare neiodata, boabe de mustar, boabe de piper negru, marar uscat, catei de usturoi

4.8/5 - (14 votes)

Gogonele cu usturoi la otet, o conserva ideala pentru mancaruri cu carne, fripturi sau preparate pe baza de fasole boabe.

Sterilizam borcanele.

In fiecare borcan adaugam: 1 lingurita boabe de mustar, 5 catei de usturoi, gogonelele spalate, cateva boabe de pieper negru si marar uscat.

Intr-o cratita formam compozitia cu otet.

La 1 l  de solutie  se adauga:  300 ml otet, 700 ml apa, 1 lingura rasa  de sare.

Cantitatea de solutie pentru 1 borcan  depinde atat de marimea borcanului  cat si a  gogonelelor.

Solutia se pune la fiert, iar dupa primele  clocote  se toarna fierbinte peste gogonele.

Se inchid  borcanele ermetic , se impaturesc si se lasa pana a doua zi.

Transferam borcanele la camara.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *