Fursecuri cu cirese confiate

Fursecuri cu cirese confiate
Ingrediente:

200 gr unt, 70 gr zahar farin , 3 galbenusuri, 250 gr faina, coaja rasa de 1 lamaie, 2 plicuri zahar vanilat, 1 praf de sare,  1/2 plic praf de copt , cirese confiate.

Decor: 100 gr ciocolata alba

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

1 platou

Fursecuri cu cirese confiate, un desert fraged si aromat. Reteta Fursecuri cu cirese confiate este simpla, rapida si deicioasa.

Untul  se amesteca cu zaharul farin si se mixeaza pana devine spuma.

Se adauga galbenusurile, vanilia , praful de sare si coaja de lamaie.

Se mixeaza 2 minute,  apoi se aduga faina + praful de copt si amestecam pana se incorporeaza.

Compozitia formata se pune intr-un pos  prevazut cu sprit.

Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam aveline .

Pe fiecare avelina se adauga o jumatate de cireasa confiata si  se apasa usor.

Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180C , pentru 15-20 minute.

Se lasa sa se racesca complet, apoi le decoram cu ciocolata alba (ciocolata se pune intr-un bol impreuna cu cateva picaturi de ulei. Bolul se pune deasupra unui vas cu apa fierbinte. Se amesteca pana se topeste, apoi se pune intr-un cornet de hartie si decoram fursecurile dupa preferinta).

Pofta Buna !

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *