Frigarui cu peste

Ingrediente:

1 file peste ( salau), 1 dovlecel, 1 ardei verde, 1 ardei rosu, 2 buc ceapa rosie, 2 linguri ulei, condimente pentru peste, sare si piper dupa gust.

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

3

5/5 - (81 votes)
Frigarui cu peste, preparat delicios pentru pranz sau cina. Pestele poate fi ales in functie de preferinta, cum ar fi somon, salau, ton sau alte tipuri.  Frigaruile cu peste pot fi insotite de diverse sosuri, precum sos de rosii, sos de lamaie  sau sos picant pentru un plus de savoare. Frigarui cu peste, o optiune sanatoasa si gustoasa pentru iubitorii de peste si gratar.

Taiem fileul in cuburi de cca 5 cm si il punem intr-un bol.

Peste peste adaugam:  ulei, sare, piper si condimente.

Amesecam si lasam deoparte pentru 10 minute.

Taiem legumele in bucati potrivite si le punem alternativ pe bete de frigarui.

Adaugam dupa gust, sare si condimente.

Asezam figaruile pe gratarul uns si incins bine.

Le rotim la fiecare 3 minute, timp de 15 minute, pana devin usor rumenite.

Le asezam pe pat de salata verde si le servim.

Sosul de rosii ( reteta aici) este ideal pentru reteta Frigarui cu peste.

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *