Sirop pentru tort si prajituri cu ciocolata

Sirop pentru tort si prajituri cu ciocolata
Ingrediente:

250 ml apa, 150 gr zahar, 25 ml esenta rom, 10 gr zahar vanilat.

Timp preparare

5 minute

Nr. portii

1 ( cantitate suficienta pentru un tort cu diametrul de 18 -20 cm/ prajitura 30x20cm)

5/5 - (4 votes)

Daca vrei ca torturile si prajiturile tale cu ciocolata sa aiba  gust intens si textura perfecta, secretul este un sirop bine facut! Simplu, aromat si rapid de pregatit, acest sirop transforma orice blat intr-un desert umed si delicios. Fie ca pregatesti un tort aniversar sau o prajitura simpla de weekend, acest sirop va adauga un plus de bunatate. Un desert cu ciocolata nu e complet fara putin sirop!

Reteta Sirop pentru torturi si prajituri

Punem zaharul cu apa intr-o craticioara.
Amestecam si punem pe foc mediu.
Dupa primul clocot, lasam sa fiarba un minut.
Adaugam zaharul vanilat si amestecam.
Dupa ce s-a racit complet, adaugam esenta de rom si amestecam bine.
Se foloseste pentru insiroparea prajiturilor si torturilor, oferindu-le un gust delicios si o textura perfecta.

 

Image by ededchechine on Freepik

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *