Pandispan cu visine

Ingrediente:

6 oua, 150 gr zahar, 150 gr unt, 1/2 plic praf de copt, 240 gr faina, 200 gr visine fara samburi , 2 plicuri  zahar vanilat, 1 praf de sare, zahar farin pentru decor.

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

20 bucati/ tava 30x20cm

4.8/5 - (43 votes)
Pandispanul cu visine este desertul perfect pentru zilele de vara! Usor de facut, pufos si aromat, cu visine dulci-acrisoare care ii dau un gust unic. O reteta simpla si rapida, ideala pentru o gustare delicioasa alaturi de familie sau prieteni. Incearca-l si tu!

Albusurile se bat spuma cu zahar.
Omogenizam galbenusurile  cu untul topit , zaharul vanilat si un praf de sare.

Faina se amesteca cu praful de copt.
Amestecam compozitia de albus cu cea de galbenus si amestecam usor.

Adaugam faina si amestecam usor pana la incorporare.

Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Pandispan cu visine
Deasupra compozitiei se pun visinele stoarse de suc.
Pandispan cu visineSe coace la 180C/ 25 minute.
Se lasa sa se raceasca complet si apoi  se pudreaza cu zahar farin. Pofta buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

1 thoughts on “Pandispan cu visine”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *