26 mai 2016

Ceafa de porc la cuptor

Friptura frageda si marinata,  la cuptor. Ideala alaturi de o salata cu legume ! Ingrediente 800 gr ceafa de porc, sare si piper dupa gust, 4 fire cimbru proaspat, 5 […]
23 septembrie 2015

Coaste de porc la tava

Carnea de porc este printre preferatele romanilor, astfel ca niciodata nu vei da gres atunci cand vei prepara aceasta carne delicioase. In special coastele de porc sunt indragite, fie ca […]
18 decembrie 2014

Caltabos

Caltabosul este un aperitiv servit in special in perioada sarbatorilor de iarna. Se prepara din carne de porc si alte maruntaie: inima, ficat, plamani. Se condimenteaza dupa gust, cu mirodeniile […]
8 ianuarie 2014
Aperitiv cu sunca si cascaval

Aperitiv cu sunca si cascaval

Ingrediente Aperitiv cu sunca si cascaval 8 felii cascaval , 7 felii de sunca presata, 40 gr unt, piper, sare. Decor: masline verzi umplute cu ardei gogosar. Mod de preparare […]
16 decembrie 2013

Chec cu fructe

Ingrediente Chec cu fructe 200 gr unt, 150 gr zahar (pudra), 5 oua, 1 pachetel  praf de copt, zahar vanilat, 300 gr faina, 150 gr fructe uscate(caise, stafide, merisoare), 30 […]
15 decembrie 2013

Prajitura cu mere

Ingrediente Prajitura cu mere Aluat: 200 gr unt, 100 gr zahar, 200 ml apa minerala, 1 ou, 1 lingurita esenta de vanilie sau 3 plicuri de zahar vanilat, 1 praf […]
8 decembrie 2013

Fursecuri cu ciocolata si scortisoara

Ingrediente Fursecuri cu ciocolata si scortisoara 250 g ciocolata continut ridicat de cacao, 1/2 lingurita scortisoara, 50 gr unt, 250 gr faina, 150 gr zahar farin, 2 oua, 1/2 lingurita […]
10 mai 2013

Muschiulet de porc umplut cu oltenesti

Ingrediente Muschiulet de porc umplut cu oltenesti 1 muschiulet de porc -cca 400 gr, 3 carnati oltenesti,  sare si  piper dupa gust , 1 lingurita boia de ardei dulce, 3 […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress