Descopera o reteta delicioasa de pate de ficat de pui, perfecta pentru un mic dejun satios sau o gustare rapida! Adauga aceasta reteta simpla si gustoasa la colectia ta de aperitive! Serveste pateul de ficat de pui pe felii de paine prajita sau ca aperitiv alaturi de legume proaspete.
Reteta Pate de Ficat de Pui
Spalam bine ficateii de pui si ii oparim in apa clocotita pentru 2 minute.
Ii scoatem si ii trecem prin apa, ii punem la scurs.
Curatam si taiem ceapa alba si ceapa rosie.
Intr-o tigaie, incingem uleiul si calim ceapa, usturoiul pana devin aurii si moi.
Adauga ficateii de pui in tigaie si continuam sa-i prajim impreuna cu ceapa pana capata o usoara crusta.
Transferam amestecul intr-un blender.
Asezonam cu cimbru uscat, sare si piper, apoi mixam pana obtinem o pasta fina.
Pune pateul intr-un borcan sterilizat si adaugam untul topit.
Lasam sa se raceasca si il pastram in frigider.
Pofta buna!