17 iunie 2012

Dulceata de capsuni si lamaie

Bogate in vitamine si minerale –capsunile  conservate sub forma de  dulceata pastreaza cea mai mare parte din proprietatile fructelor proaspete, mai ales  aroma. Dulceata de capsuni si lamaie  se obtine  […]
15 iunie 2012

Aripioare de pui marinate

Ingrediente reteta Aripioare de pui 1 kg aripioare de pui Pentru marinata: 1 lingura de miere, 1 lingura de mustar, 5 catei de usturoi, 3 fire de cimbru proaspat, 50 […]
2 iunie 2012

Dulceata de trandafiri

Ingrediente: Dulceata de trandafiri 350 gr petale de trandafiri parfumate (pentru dulceata), 500 gr zahar, 25 ml zeama de lamaie, 250 ml apa. Mod de preparare Petalele de la fiecare […]
1 iunie 2012

Desert cu capsuni

00:20usoara 2 portii Ingrediente 150 gr frisca vanilata , 8 capsuni mari ,  50 ml lichior capsuni. Mod de preparare Spalam capsunile si indepartam coditele. 6 capsuni le taiem  felii […]
31 mai 2012

Clatite cu inghetata de vanilie

Ingrediente Foi de  clatite: 2 oua, 20 gr zahar, 200 ml apa minerala,250 ml lapte, vanilie, faina cat cuprinde, un praf de sare. Umplutura:  dulceata de prune Decor: inghetata de […]
30 mai 2012

Salata de cartofi noi

00:30usoara 3 portii Ingrediente – Salata de cartofi noi 450 gr cartofi noi , 100 ml iaurt gras,  1fir usturoi verde , 2 fire ceapa verde, marar verde, 1 lingurita […]
28 mai 2012

Pizza cu branza si rosii

Ingrediente Blat: 300 gr faina, 5  gr drojdie, 50 ml apa  calduta , 20 ml ulei masline, 10 gr zahar, sare. Pentru umplutura:  mozzarella , branza Roquefort, oregano, sare,  sos […]
27 mai 2012

Desert cu ciocolata

00:40usoara 6 portii Ingrediente – Desert cu ciocolata 400 ml sodou de vanilie, 200 gr ciocolata, 10 m esenta rom, 200 gr frisca batuta. Decor: cacao Mod de preparare Reteta […]
26 mai 2012

Sodou de vanilie (sos de vanilie)

Ingrediente 4 oua, 100 gr zahar, 1/2 l lapte, 4 plicuri zahar vanilat. Decor: frisca Mod de preparare Albusurile se bat spuma cu zahar intr-un vas de cca 2 l  […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress