Mere coapte cu gem si alune de padure

Mere coapte cu gem si alune de padure
Ingrediente:

3 mere rosii, potrivite ca marime, gem de prune, scortisoara, alune de padure.

Timp preparare

50 minute

Nr. portii

3

5/5 - (10 votes)

Iti doresti un desert rapid, simplu si delicios ? Reteta de Mere coapte cu gem si alune de padure este foarte usoara. Rezultatul se vede in poza de final.

Merele se spala , se indeparteaza cu grija  cotorul si semintele.

Se pudreaza in interior cu scortisoara, adaugam 1 lingurita de gem, alune de padure, din nou 1 lingurita de gem si alune de padure.

Merele se pun intr-o tava stropita cu apa, cca 30 ml,  si introducem la cuptor cca 20 minunte , la 180C.

Cand merele sunt bine coapte , le scoatem  din cuptor si presaram zahar pudra.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *