Ciulama de pui

Ciulama de pui
Ingrediente:

1 kg carne de pui, 100 gr unt, 200 gr faina, 1 ceapa, 1 radacina de patrunjel, 1 morcov, piper si sare dupa gust.

Timp preparare

1 ora

Nr. portii

5

5/5 - (14 votes)

Ciulama de pui, o mancare delicioasa si satioasa. Reteta Ciulama de pui este simpla, rapida si foarte gustoasa.

Carnea de pui se pune la fiert cu 2 l apa.

Pe timpul fierberii, indepartam spuma formata.

Cand carnea este fiarta pe jumatate, adaugam  legumele intregi.

Continuam fierberea pana carnea este bine fiarta.

Strecuram supa formata, iar morcovul il oprim pentru decor.

Se incalzeste untul intr-o cratita , adaugam  faina si amstecam.

Se adauga supa de pui, se amesteca si se continua fierberea 10 minute.

Se adauga carnea in sosul format si se mai fierbe 1 minut.

Mancarea se serveste cu mamaliguta.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *