Carnaciori in foitaj

Carnaciori in foitaj
Ingrediente:

4 carnati semiafumati, 200 gr aluat foitaj, 1 galbenus, 1 praf sare, mac si susan pentru decor.

Timp preparare

25 minute

Nr. portii

16

5/5 - (116 votes)

Carnaciori in foitaj, un aperitiv nelipsit de la mesele festive sau mesele in familie. Acest preparat  este foarte apreciat  datorita combinatiei de aluat si carnaciori semiafumati. O bunatate de aperitiv  cu ingrediente la indemana. Reteta Carnaciori in foitaj este simpla si rapida.

Preparare Carnaciori in foitaj

Taiem carnatii in bucati de cinci cm/ lungime.

Din patru carnati obtinem 16 bucati.

Foaia de foitaj se portioneaza in 16 fasii.

Pe fiecare bucata asezam un carnacior si rulam.

Punem rulourile formate intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Omogenizam galbenusul si ungem rulourile.

Presaram o parte din rulouri cu susan, iar alta parte cu mac.

Introducem tava in cuptorul preincalzit la 200C/20 minute.

Ii lasam sa se raceasca cateva momente si ii scoatem pe un platou.

Se servesc calzi sau reci.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *