Carnaciori in foitaj, un aperitiv nelipsit de la mesele festive sau mesele in familie. Acest preparat este foarte apreciat datorita combinatiei de aluat si carnaciori semiafumati. O bunatate de aperitiv cu ingrediente la indemana. Reteta Carnaciori in foitaj este simpla si rapida.
Preparare Carnaciori in foitaj
Taiem carnatii in bucati de cinci cm/ lungime.
Din patru carnati obtinem 16 bucati.
Foaia de foitaj se portioneaza in 16 fasii.
Pe fiecare bucata asezam un carnacior si rulam.
Punem rulourile formate intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Omogenizam galbenusul si ungem rulourile.
Presaram o parte din rulouri cu susan, iar alta parte cu mac.
Introducem tava in cuptorul preincalzit la 200C/20 minute.
Ii lasam sa se raceasca cateva momente si ii scoatem pe un platou.
Se servesc calzi sau reci.
Pofta Buna!