Ciorba de vacuta cu legume pentru un pranz delicios. Reteta Ciorba de vacuta cu legume este simpla, ideala pentru mese in familie.
Spalam si curatam legumele. Taiem cubulete: morcovii, telina, ardeiul, ceapa si cartofii.
Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert in 3-4 l apa, cu sare. In timpul fierberii se spumeaza .
Dupa ce carnea s-a fiert pe jumatate, adaugam legumele, mai putin cartofii si si lasam sa fiarba, cu oala acoperita, la foc mic.
Carnea se scoate intr-un bol, se lasa cateva momente sa se racesca, se indeparteaza oasele si o taiem cuburi.
Se introduce in ciorba, iar cu 10 minute inainte de a inchide focul adaugam pasta de tomate si cartofii taiati cubulete.
Cand ciorba este gata adaugam patrunjelul/ leusteanul maruntit. Se adauga sare si piper dupa gust
Pofta Buna!
2 thoughts on “Ciorba de vacuta cu legume”
Minunate ciorbele voastre …arata nemaipomenit dar si gustul pe masura .Peronal ,multuesc mult de tot pentru retete .Am facut cateva dupa ele …
Multumim Iuliana, sunt delicioase. Te asteptam cu drag pe site!