Acasa / Termeni si conditii

Termeni si conditii

Site-ul Bucataria-Romaneasca.ro prin sectiunea “Magazin Online ” reprezinta un  agregator de produse de calitate. Nu suntem responsabili de termenii si conditiile folosite de partenerii nostrii  sau informatiile pe care acestia le cer de la vizitatori.

Link-uri catre site-uri partenere. Pe  site  veti   gasi link-uri catre diverse alte site-uri. Nu suntem responsabili in niciun fel de continutul acestor site-uri si nici de termenii si conditiile folosite de acestea sau informatiile pe care acestia le cer de la vizitatori.

Newsletter-ul Bucataria-Romaneasca.ro (denumit în continuare: SERVICIU sau NEWSLETTER) este un serviciu gratuit furnizat de Bucataria-Romaneasca.ro  (denumit în continuare FURNIZOR ) utilizatorilor (denumit în continuare UTILIZATOR sau ABONAT) site-ului Bucataria-Romaneasca.ro  (denumit în continuare SITE), căruia i se aplică următorii termeni şi condiţii.

Newsletter-ul reprezintă un mesaj electronic (email) livrat regulat de către furnizor, utilizatorilor abonaţi, care îşi dau acordul în mod expres si neechivoc, cu privire la termenii şi condiţiile expuse în prezentul regulament. Orice utilizator se poate abona la newsletter complet gratuit. Abonarea la newsletter se face doar la cererea utilizatorului. Odată abonat, utilizatorul îşi dă acordul, în mod expres şi neechivoc, cu privire la toate prevederile acestor termeni şi condiţii.

Termenul “utilizator” este folosit pentru toate persoanele fizice şi/sau juridice care se abonează la newsletter-ul Bucataria-Romaneasca.ro , indiferent de motivul pentru care o fac.

Administratorul îşi rezervă dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care încalcă regulamentul de utilizare sau legislaţia în vigoare.

Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit este necesar să vă abonaţi la newsletter. Pentru abonare la newsletter trebuie să furnizaţi adresa de mail ceruta în formular.  Este obligatoriu ca datele introduse în formular să fie reale. Nu este permisă introducerea datelor false precum şi introducerea de date care nu vă aparţin. Ulterior completării formularului de abonare, pe adresa de email introdusă veţi primi un mail de confirmare a abonării la newsletter. Doar după confirmarea abonării la newsletter, înregistrarea dumneavoastră va fi luată în considerare.
Furnizorul îşi rezervă dreptul de a refuza fără o notificare în prealabil abonarea la newsletter dacă se observă că datele introduse în formular nu sunt reale sau nu va aparţin.

Utilizatorul trebuie să se asigure că newsletter-ele trimise de către furnizor ajung la destinaţie (sunt livrate în Inbox). Pentru a asigura o bună livrare a newsletter-elor trimise de către furnizor utilizatorul trebuie să introducă adresa de email newsletter@bucataria-romaneasca.ro în agenda de contacte (Address Book). Totodată, în cazul în care emailurile trimise de către furnizor ajung în dosarul (folder-ul) de Spam / Junk / Bulk / Trash (automat) sau sunt marcate ca fiind Spam de către softul folosit (clientul de email), utilizatorul trebuie să apese pe Not Spam / Not Junk.
Nu este permisa sub nicio formă raportarea ca SPAM / Abuz a vreunui newsletter trimis de furnizor. Raportarea ca SPAM / Junk, atrage dupa sine dezabonarea automata de la newsletter. Furnizorul respectă dreptul la intimitate al utilizatorului iar în cazul în care utilizatorul nu doreşte să mai primească newsletter-ele trimise de furnizor, este suficient să se dezaboneze. Dezabonarea este instanta, iar utilizatorul nu va mai primi newslettere ulterioare decat daca se reaboneaza. Furnizorul  nu oferă nicio garanţie ca serviciul va funcţiona fără întreruperi sau fără erori, că defecţiunile vor fi remediate sau ca materialele furnizate prin email sunt corecte, exacte şi/sau de încredere. Totodata furnizorul nu garanteaza ca probleme de securitate sau erorile umane si/sau ale softului pot fi preintampinate in totalitate.
Furnizorul nu poate fi făcut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplăceri cauzate de folosirea serviciului. Răspunderea folosirii serviciului revine în totalitate utilizatorului.

Oricare dintre părţi are dreptul de a înceta furnizarea, respectiv accesul la serviciul de newsletter, oricând, fără invocarea vreunui motiv şi fără notificare prealabilă.
bucataria-romaneasca.ro îşi rezervă dreptul de a înceta imediat furnizarea serviciilor sale către orice utilizator, în cazul în care acesta a încălcat condiţiile menţionate mai sus.

Aceşti Termeni şi Condiţii Generale sunt guvernaţi de legea română. Orice neînţelegere în legătură cu executarea acestor Termeni şi Condiţii Generale va fi rezolvată pe cale amiabilă. Dacă o astfel de rezolvare nu este posibilă, litigiul va fi înaintat spre soluţionare instanţelor judecătoreşti competente din localitatea în care firma  este înregistrată.

Pentru orice întrebare privind site-ul bucataria-romaneasca.ro  ne puteţi contacta la:

Email:
contact @bucataria-romaneasca.ro
Aceşti termeni şi condiţii pot fi modificaţi ulterior, la orice dată de către bucataria-romaneasca.ro , fără a fi necesară o notificare prealabilă.

Atunci când se operează aceste modificări, bucataria-romaneasca.ro  va pune la dispoziţie o nouă versiune a Termenilor şi Condiţiilor Generale pe Site.

Utilizatorul este obligat să verifice periodic aceşti termeni şi condiţii, iar în cazul în care nu mai este de acord, trebuie să nu mai folosească serviciul de Newsletter.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress