Acasa / Retete culinare / Vin fiert

Vin fiert

Ingrediente Vin fiert

1 l vin rosu sec (de preferat vin de casa), 140 gr zahar, 4 cuisoare, 2 batoane scortisoara, 1 steluta de anason , coaja de la o portocala si o  lamaie.

Mod de preparare

  1. Vinul se pune intr-un vas  la incalzit impreuna cu ingredientele de mai sus cca 5 min.
  2. Vinul nu trebuie sa  fiarba in timpul prepararii, deoarece  se va evapora alcoolul.
  3. Se lasa sa se racesca cateva momente apoi se pune in cani sau pahare printr-o strecuratoare.

Se serveste fierbinte .

Pofta Buna !

Vin fiert, 5.0 out of 5 based on 7 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
5.0 (7 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • CaltabosCaltabos Caltabosul este un aperitiv servit in special in perioada sarbatorilor de iarna. Se prepara din carne de […]
  • Must de casaMust de casa Un must delicios il obtinem doar din struguri proaspeti. Folosim doar boabe sanatoase si bine coapte, […]
  • Suc de pepene rosu Suc de pepene rosu Ingrediente Suc de pepene rosu 1/2 pepene rosu  cca 2 kg , zeama de la o lamaie,  100 ml apa, 100 gr zahar […]
  • Friptura de curcan la tavaFriptura de curcan la tava Ingrediente Friptura de curcan la tava 1 kg carne de curcan (aripi si pulpe ) , 1 capatana usturoi, sare, […]
  • Aperitiv DobosAperitiv Dobos Ingrediente - Apertiv Dobos felii de sunca  (york sau praga) , felii cascaval  hochland. Decor: rondele […]
  • Bulgarasi de zapadaBulgarasi de zapada Ingrediente 1 pandispan din 3 oua, esenta de  rom, 1 ciocolata -100 gr, 1 lingura  cacao, 50 ml sirop, nuca […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress