Acasa / Retete culinare / Tochitura munteneasca

Tochitura munteneasca

Ingrediente Tochitura munteneasca

1 kg carne de porc( macra), 50 ml ulei, 100 ml apa ,10 catei  usturoi, sare si piper , dupa gust, 1 lingurita boia de ardei dulce.

Mod de preparare Tochitura munteneasca

  1. Carnea se taie in bucati si se pune la prajit intr-o tigaie cu ulei incins.
  2. Dupa ce carnea s-a prajit  putin si a inceput sa se rumeneasca se adauga apa calduta.
  3. Se adauga boia de ardei dulce, sare , piper dupa gust si usturoiul taiat feliute.
  4. Se lasa sa fiarba inca 10-15 min, cu tigaia acoperita. Dupa preferinta se poate adauga ardei iute , vin si cimbru.

Tochitura se serveste cu mamaliguta si muraturi.

Pofta Buna!

Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Tochitura ardeleneascaTochitura ardeleneasca Ingrediente Tochitura ardeleneasca 600 gr carne de porc (spata) , 4 carnati semiafumati, 2 cepe mari, 5 […]
  • Branza cu mamaliguta si smantanaBranza cu mamaliguta si smantana Ingrediente Pentru mamaliguta:  6 cani cu  apa, 2 cani cu  malai, sare. Pentru servire:  unt, smantana, […]
  • Sarmalute in foi de varza dulceSarmalute in foi de varza dulce Ingrediente 25 buc- Sarmalute in foi de varza dulce 1 varza mare -proaspata, 1 crenguta de cimbru uscat, […]
  • Mamaliguta cu ciuperciMamaliguta cu ciuperci Ingrediente 500 gr ciuperci, 1 ceapa, piper, verdeata, 50 ml ulei, sare, mamaliguta calda in functie de […]
  • Tochitura de porcTochitura de porc Ingrediente 700 gr carne de porc, organe de porc (2 rinichi , 1 inima) 1 ceapa, 100 ml ulei, 1 ardei capia […]
  • Ciorba de porc cu ouCiorba de porc cu ou Ingrediente Ciorba de porc cu ou 1 kg coasta de porc afumata , 1 ceapa, 1 morov, 1 radacina de telina, 4  […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress