Acasa / Retete culinare / Tocanita din carne de porc

Tocanita din carne de porc

Ingrediente Tocanita din carne de porc

500 gr carne de porc (spata), 2 cepe, 3 linguri ulei, 3 catei usturoi, 100 ml bulion, sare si piper dupa gust, 1/2 legatura de patrunjel.

Mod de preparare Tocanita din carne de porc

  1. Carnea de porc se taie cubulete. Intr-o crtaita se incinge uleiul, adaugam carnea si o prajim cateva minute  pana incepe sa se rumeneasca.
  2. Adaugam ceapa  si usturoiul tocate marunt si se calesc cca 8-10 min, la foc mediu.
  3. Dupa acest timp adaugam 1 cana de apa calda si lasam  sa fiarba inabusit cca 10 min.
  4. Se adauga bulionul, sarea si piperul , 1 cana de apa calda si se continua fierberea (cu capac) pentru inca 25 min, la foc mediu.
  5. Cand este gata se adauga patrunjelul taiat marunt .

Se serveste calda cu mamaliguta si ardei  iute.

tocanita din carne de porctocanita din carne de porc1
5 (100%) 1 voturi
Voteaza
 

Vezi si alte retete delicioase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress