Acasa / Retete culinare / Tocanita de ciuperci cu rosii

Tocanita de ciuperci cu rosii

Ingrediente Tocanita de ciuperci cu rosii

500 gr ciuperci proaspete, 1 ceapa, 50 ml ulei, 5 rosii (decojite), 5  linguri bulion,  sare si piper dupa gust, patrunjel proaspat.




Mod de preparare Tocanita de ciuperci cu rosii

  1. Ciupercile le  spalam  de impuritati si le taiem in 2 parti. Ceapa se taie marunt.
  2. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, se adauga ciupercile. Se lasa pe foc cca 5 min, amestecand.
  3. Se adauga bulionul , ceapa  si rosiile.  Se acopera tigaia cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic cca 25 min. Se amesteca din cand in cand.
  4. Cand tocanita este gata   se adauga sare si piper dupa gust.
  5. Tocanita se serveste cu  patrunjel verde taiat marunt.

 

Pofta Buna!

Salvează

Rate this post
Voteaza
starshiners.ro

Vezi si alte retete delicioase

  • Chiftele cu ciuperci si cartofiChiftele cu ciuperci si cartofi Ingrediente Chiftele cu ciuperci si cartofi 4 cartofi  (mari) fierti, 2 buc ceapa, 280 gr ciuperci […]
  • Icre de fasole Icre de fasole Ingrediente Icre de fasole 200 g fasole alba boabe, 100 ml ulei, 1 ceapa alba, 1 lingurita zeama de […]
  • Mancare de conopida cu ciuperciMancare de conopida cu ciuperci Ingrediente 1 kg conopida, 200 gr ciuperci  proaspete, 100 gr unt, 50 gr faina, 500 ml lapte, sare si piper […]
  • Supa de rosiiSupa de rosii Ingrediente - Supa de rosii 500 gr rosii, 50 ml ulei, 1 ceapa, 1 morcov, 1 telina mica, 1 radacina de […]
  • Pilaf de orez cu morcovPilaf de orez cu morcov O mancare rapida , ieftina si extrem de gustoasa! Garnitura perfecta pentru o friptura la […]
  • Mancare de linteMancare de linte O mancare delicioasa si sanatoasa. Ingrediente - 3 portii / Timp de preparare - 1 ora. 300 gr linte […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress