Taitei de casa cu ou

Ingrediente:

1 ou, un praf de sare , faina calitate superioara (cat cuprinde)

Timp preparare

15 minute

Nr. portii

1

5/5 - (9 votes)

Taitei de casa cu ou pentru ciorbe, supe sau deserturi delicioase. Reteta  Taitei de casa cu ou este simpla, rapida si ieftina.

Faina se cerne. Intr-un bol punem oul ,  praful de sare , adaugam faina si amestecam.

Framantam bine pana obtinem un aluat vartos.

Se intinde o foaie subtire, se ruleaza  si se taie subtire sau mai gros, dupa preferinta .

Se lasa cca 1 ora  la zvantat si apoi pot fi folositi.

Taiteii bine uscati ii folosim imediat sau ii pastram   in pungi de hartie, la loc racoros si bine aerisit ( in camara, nu in frigider).

Taiteii se folosesc  la supe, ciorbe si in componenta deserturilor.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *