Acasa / Retete culinare / Supa de vita cu fidea

Supa de vita cu fidea

Ingrediente – Supa de vita cu fidea

1 rasol  sau oase cu carne cca 1 kg,  1 ceapa, 1 morcov ,1 pastarnac, 1/2 telina radacina, 3 rondele de fidea, 1 legatura de patrunjel verde, sare si piper dupa gust.

Mod de preparare – Supa de vita cu fidea

  1. Oasele se spala bine  , le punem la fiert intr-o  oala cu apa rece ( cca 4 l ) si se spumeaza  de cate ori este nevoie. Legumele se curata si se spala.
  2. Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga legumele intregi  si se lasa sa fiarba pana se desprinde carnea de pe oase.
  3.  Supa obtinuta se strecoara si se pune din nou la fiert impreuna cu rondelele de fidea.
  4. Se potriveste gustul de sare si piper, se  adauga rondele de morcov fiert, cubulete de telina si bucati potrivite de carne fiarta.
  5. Se presara  patrunjel verde taiat marunt si se serveste.

Pofta Buna!

Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Ciorba de burtaCiorba de burta Ingrediente 10 portii - Ciorba de burta 1 os de vita, 1.2 kg burta vita fiarta, 1 1/2 morcovi, 1 radacina […]
  • Ciorba de pui cu orezCiorba de pui cu orez Ingrediente Ciorba de pui cu orez 1 kg  carne de pui (aripioare+tacamuri ), 1 morcov, 1 pastranac, 1 telina […]
  • Supa de rosiiSupa de rosii Ingrediente - Supa de rosii 500 gr rosii, 50 ml ulei, 1 ceapa, 1 morcov, 1 telina mica, 1 radacina de […]
  • Carnati de casaCarnati de casa Ingrediente Carnati de casa 2 kg carne de porc cu gasime, 3 kg carne de vita (pulpa), 2 kg sunca, 5 […]
  • SarmaleSarmale Ingrediente 30 buc- Sarmale 1 capatana mare de varza murata, 300 gr sorici de porc, 1 lingurita de cimbru […]
  • Tochitura ardeleneascaTochitura ardeleneasca Ingrediente Tochitura ardeleneasca 600 gr carne de porc (spata) , 4 carnati semiafumati, 2 cepe mari, 5 […]




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress