Acasa / Retete culinare / Suc de pepene rosu

Suc de pepene rosu

Ingrediente Suc de pepene rosu

1/2 pepene rosu  cca 2 kg , zeama de la o lamaie,  100 ml apa, 100 gr zahar brun,  cuburi de gheata, frunze proaspete de menta.

Preparare Suc de pepene rosu

  1. Cu ajutorul unui storcator obtinem sucul de pepene ,  se pune la rece pentru  30 min.
  2. Separat se fierbe zaharul cu apa pentru 2 min si se lasa sa se racesca complet.
  3. Intr-o cana de sticla , cca 1.5-2 l se pune siropul rece , zeama de lamaie,  sucul de pepene si cuburi de gheata.
  4. Se amesteca energic cateva secunde.

Se serveste  rece cu menta.

Pofta Buna!

Rate this post
Voteaza
 

Vezi si alte retete delicioase

  • Vin fiertVin fiert Ingrediente Vin fiert 1 l vin rosu sec (de preferat vin de casa), 140 gr zahar, 4 cuisoare, 2 batoane […]
  • Limonada Limonada Ingrediente Limonada 200 ml suc proaspat de lamaie (4 lamai), 100 gr zahar, 300 ml  apa plata , 500 ml apa […]
  • Must de casaMust de casa Un must delicios il obtinem doar din struguri proaspeti. Folosim doar boabe sanatoase si bine coapte, […]
  • Sirop de socSirop de soc Ingrediente Sirop de soc 1 l apa, 1 kg zahar, zeama de la 2  lamai, 20 palarii de soc. Preparare Sirop de […]
  • Sirop de mureSirop de mure Ingrediente 3 kg mure coapte si negre, 2 kg zahar, zeama de la 1/2 lamaie. Mod de preparare Murele […]
  • Sirop de maceseSirop de macese Ingrediente Sirop de macese 1 kg macese, 4  l apa, 2 kg zahar, sucul de la 1 lamaie. Mod de preparare […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress