Acasa / Retete culinare / Retete de semipreparate (pagina 2)

 

Retete de semipreparate

Marinata pentru pui

Ingrediente Marinata pentru  pui 1 capatana usturoi, zeama de la 1 lamaie, 1 lingurita boia de ardei dulce, 1 lingura de miere, 50 ml ulei,1 crenguta de  cimbru proaspat, sare si piper dupa gust. Preparare  Marinata pentru  pui Usturoiul se curata si se taie marunt. Intr-un vas se adauga uleiul, ...

Citeste »

Coji de ecler

Ingrediente Coji de ecler 70 ml ulei, 140  ml apa, 140  gr faina, 6 oua, un praf de sare. Preparare Coji de ecler Apa, uleiul si sarea se fierb intr-un vas pana atinge punctul de fierbere, se adauga intreaga cantitate de faina, se amesteca cu paleta repede pentru a asigura ...

Citeste »

Hrean in otet

Ingrediente 2 radacini mari de hrean, 20 gr sare, 20 gr zahar, 200 ml otet 9 grade, 100 ml apa. Mod de preparare Hreanul se  spala si se rade de coaja cu un cutit, pentru a inlatura urmele de mizerie, apoi se spala. Se rade pe razatoarea mica, apoi se ...

Citeste »

Pateu de casa

Ingrediente Pateu de casa 500 gr ficat de pui, 300 ml lapte, 100 gr unt, 20 ml ulei, 1 ceapa, 1 /2 lingurita de nucsoara macinata, sare si piper dupa gust. Decor: piper boabe si foi de dafin Mod de preparare Ficateii se spala apoi se pune la fiert in ...

Citeste »

Vegeta de casa

Ingrediente – Vegeta de casa 4 morcovi, 1 telina, 2 radacini de patrunjel, 2 cepe, 1 pastranac, frunze de telina, 40 gr sare grunjoasa. Mod de preparare Legumele se spala si  se curata. Morcovii, telina, radacinile de patrunjel, ceapa, pastranacul se dau pe razatoarea cu partea mai mica. Frunzele de ...

Citeste »



Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress