Acasa / Retete culinare / Scrumbie la gratar

Scrumbie la gratar

Ingrediente

3 pesti scrumbie, sare, lamaie, salata verde.

Preparare

Pestele se curata se solzi, de intestine si se spala bine.
Se inlatura capatana la fiecare peste,  se presara cu sare si se lasa la rece cca 1 ora.
Pe gratarul incins si bine uns se frig scrumbiile pe ambele parti.
Cand sunt gata se pun pe un platou cu salata verde si felii de lamaie.

 

Pofta Buna!

 

Scrumbie la gratarScrumbie la gratarScrumbie la gratar
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Platica in crusta de malaiPlatica in crusta de malai Ingrediente 3 buc platica , sare, malai, ulei pentru prajit, lamaie, salata verde. Preparare Pestele se […]
  • Peste prajit cu malaiPeste prajit cu malai Ingrediente Peste prajit cu malai 500 gr peste baby hering, sare, un praf piper, malai, ulei pentru […]
  • Merluciu prajit cu lamaieMerluciu prajit cu lamaie Ingrediente1 kg de merluciu, sare, ulei, zeama de lamaie, faina.PreparareMerluciu fara intestine se lasa la […]
  • Fitofag in crusta de malaiFitofag in crusta de malai Ingrediente1 peste fitofag , sare, malai, ulei pentru prajit, salata verde.PreparareFitofagul curatit de […]
  • Pastrav cu pesmetPastrav cu pesmet Ingrediente4 pastravi,1 ou, 200 gr pesmet, ulei pentru parjit, sare, verdeata.PrepararePastravii fara […]
  • Merluciu cu pilaf de orezMerluciu cu pilaf de orez Ingrediente3 pesti merluciu, 50 gr faina, ulei pentru prajit, sare.PreparareMeluciu fara cap si intestine se […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress