Acasa / Retete culinare / Sarmale de post

Sarmale de post

Ingrediente

3 verze murate, 200 gr orez, 50 gr pasta de tomate,
400 gr ciuperci, 4 cepe, 100 ml ulei, 3 morcovi, marar verde, marar uscat, boabe de piper negru.

Preparare

Ceapa se toaca pestisori, si se caleste in uleiul incins. Se adauga ciupercile taiate, morcovul ras, si apoi orezul. Dupa cateva minute se adauga pasta de tomate, sare dupa gust, marar verde tocat marunt si se mai lasa pana ce toata compozitia are un aspect uniform. Varza se spala, se aleg foile si se umplu cu compozitia de mai sus. In cratita se pun betisoare de marar uscat, si varza tocata, un strat. Se pun apoi sarmalale in forma de floare, randuri. Deasupra randurilor se pun foi de varza. Se adauga apa cat sa acopere si se pun la fiert. Se lasa sa fiarba, iar spre final se adauga cateva boabe de piper negru.

Servire

Se servesc calde.
Sarmale de post
5 (100%) 1 voturi
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Ciuperci umplute cu spanacCiuperci umplute cu spanac Pentru aperitive si garnituri, ciupercile umplute cu spanac sunt o alegere potrivita. Sunt usor de pregatit, […]
  • Pilaf de orez cu morcovPilaf de orez cu morcov O mancare rapida , ieftina si extrem de gustoasa! Garnitura perfecta pentru o friptura la […]
  • Mancare de linteMancare de linte O mancare delicioasa si sanatoasa. Ingrediente - 3 portii / Timp de preparare - 1 ora. 300 gr linte […]
  • Cartofi cu sos de rosiiCartofi cu sos de rosii Ingrediente 6 cartofi mari Sos: 4 rosii,50 ml ulei, 1 ceapa, 4 catei usturoi, 10 gr zahar, sare, piper, […]
  • Paste cu sosPaste cu sos Ingrediente Paste cu sos 300 gr paste tip spaghete Sos- 40 ml ulei, 1 ceapa mare,  pulpa  de la 5 rosii, 1 […]
  • Legume asortate la cuptorLegume asortate la cuptor Legumele asortate la cuptor reprezinta o modalitate inteligenta de a consuma mai multe legume. De asemenea, […]




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress