Sarlota cu zmeura

Sarlota cu zmeura
5/5 - (4 votes)

Ingrediente Sarlota cu zmeura -10 pahare

2 oua, 5 linguri  zahar, 150 ml lapte, 10 gr gelatina, 600 gr frisca , 1 plic zahar vanilat, 100 ml sirop zmeura, zmeura proaspata.




Mod de preparare Sarlota cu zmeura

  1. Gelatina se pune in lapte rece (75 ml) pentru 15 min.
  2. Intr-un vas  se mixeaza  zaharul,  ouale si restul de lapte. Se adauga gelatina inmuiata si amestecam.
  3. Se pune vasul pe Baine-Marie, amestecand  din cand in cand. Cand s-a ingrosat se ia vasul de pe baia de abur  si  lasam crema  sa se racesca complet. Se adauga siropul, frisca si zaharul vanilat. Se  mixeaza pana obtinem o compozitie uniforma.
  4. Compozitia formata se toarna in pahare alternativ cu zmeura proaspata.

Se decoreaza cu zmeura, sirop si frunze proaspete de menta.

Pofta Buna!




Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.